تبلیغات
پایگاه خبری هنر گیلان » خبرها » قصه ظهر جمعه به روایت هنرمندان تئاتر بندر انزلی

قصه ظهر جمعه به روایت هنرمندان تئاتر بندر انزلی

Shokohi
Alireza
26 اسفند 1395
افزودن به علاقمندی ها
شما وارد سایت نشده‌اید

 قصه ظهر جمعه به روایت هنرمندان تئاتر بندر انزلی

قصه ظهر جمعه نوشته سید محمد مساوات در روزهای پایانی سال 95 با کارگردانی جواد لاله دوست بر صحنه تئاتر بندر انزلی به نمایش در آمد.
به گزارش هنر گیلان قصه ظهر جمعه حکایت فقر است، فقری که آدم ها را در خودشان اسیر و از یکدیگر دور می کند؛ فقری که در هر دوره ای به شکلی رخ می نماید و انسان را به صورت کالایی برای معامله بدل می سازد، برادر بزرگ را برای داشتن زندگی بهتر به مجبور کردن خواهر برای ازدواج با فردی که دوست نمی دارد وا می دارد ، دیگری را به فکر مهاجرت می اندازد و پایه های اعتماد و وابستگی های خویشاوندی را سست می کند.
از سویی این نمایش برای مخاطب میانسال نوعی دلبستگی به گذشته یا نوستالژی به همراه دارد ، صحنه هایی آشنا از زندگی که پس پشت گذاشته اند.
کارگردانی این نمایش را جواد لاله دوست کارگردان و بازیگر جوان و توانمند انزلی به عهده داشت.
بازیگران نمایش را کامل کرمی، جواد لاله دوست، شیرین سامی ، نیره بخشی پور ، امید جلالی ، مهسا تیزروی محبوبه یگانه دوست ، نیکی سمیعی ، مهدی پورغلامی ، محمد رسول رازقی و بازیگران خردسال را پریناز داوودی و ابوالفضل باغبان تشکیل می دادند.
علیرضا شکورپور طراحی صحنه، شیرین سامی طراحی لباس و فرزانه مقدم طراحی و اجرای گریم نمایش را به عهده داشتند .
دیگر عوامل این نمایش ساجده برجی منشی صحنه ، سید کریم حسینی ساخت دکور، طراح پوستر و بروشور : امیرمحمد دشتوایی، عکاس و ساخت تیزر : ایمان طاهری ، امور تبلیغات : سوین رحیمی و اجرای موسیقی : دانیال بابازاده بودند.
بازی های گروه که اغلب آنان را هنرمندان جوان تئاتر انزلی و یکی دو هنرمند از دیگر نقاط استان تشکیل داده بودند جذاب و قابل قبول بود. دکور نیز باورپذیر و در خدمت پیشبرد نمایش بود.
لاله دوست کارگردان نمایش با اشاره به این که این نمایشنامه جزو سه نمایشنامه برتر سال 93 بود گفت : کار سختی بود و جای اشتباه نداشتیم، می خواستیم قواعد تئاتر را بشکنیم و کاری واقع گرا و باور پذیر ارائه بدهیم و همه برای تحقق این مساله تلاش کردیم .
وی حضور هنرمندانی از سه گروه تئاتری و همکاری آنها در این نمایش را تجربه ای دلپذیر و امیدوارکننده خواند.
فرزام امین صالحی مدرس و منتقد سینما و تئاتر در پایان اجرای این نمایش در جلسه نقد و بررسی گفت : متن نمایش بیرونی است و با واقعیت فاصله گذاری نمی کند و برداشتش از واقعیت به گونه ای است که حتی در نمایش رادیویی نیز در می آید و از این رو تلاش ها برای اجرا نادیده می ماند.
وی با تقدیر از اجرای خوب بازیگران خاطرنشان کرد : گروه سعی کرده خود را از مرز یک گروه آماتور بیرون بیاورد.
این منتقد تئاتر افزود: شناخت بازیگران از نقش، خوب بوده و با توجه به بضاعت و امکانات ، دکور قابل باور و صحنه پردازی خوب بود .
امین صالحی خاطرنشان کرد: سینما و تئاتر هم هنر و هم سرگرمی هستند و باید بتوانند ما را به همذات پنداری وادارند .
وی با بیان این که کاری که هم هنری باشد و هم مخاطب جلب کند بسیار با ارزش است، حضور جمع کثیر تماشاچی را اتفاقی فرخنده دانست که می تواند موجب رشد تئاتر و فرهنگ جامعه شود.
قصه ظهر جمعه که به صورت عمومی، از 13 تا 20 اسفندماه به نمایش گذاشته شده بود، اواسط هفته جاری نیز نمایشی اختصاصی برای مخاطبانی خاص داشت.
بندرانزلی در کرانه جنوبی دریای کاسپین و غرب گیلان از اولین شهرهای دارای سالن تئاتر در کشور است.
دسته بندی :  خبرها / سینما و تئاتر
به کانال رسمی پایگاه خبری هنر گیلان در تلگرام بپیوندید.
کانال تلگرام پایگاه خبری هنر گیلان

دیدگاه شما

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
  • مردم و لبخندها
    حیوانات و طبیعت
    غذا و نوشیدنی
    فعالیت‌ها
    سفر و مکان
    اشیاء
    نمادها
    پرچم‌ها
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید