اختصاصی/ ناگفته های خوشمزه به سبک بانوی هنرمند آشپزی گیلان
ناگفته های خوشمزه به سبک بانوی هنرمند آشپزی گیلان
یکی از دلایلی که مهمون قسمت چهارم برنامه خانم نجاتی بودن چون سبک کارشون هنرمندانه ست و عاشق حرفه خودشون بودن چون کار رو بلده و میدونه چی میخواد از دلش در بیاره وقتی باهاشون هم صحبت میشی این رو متوجه میشی که چقدر زحمت کشیده و بابت این تجربه چه تاوانی مطمنا پس داده و مطمن بودم مخاطب پسنده چون همیشه جلو دوربین بوده و با مردم مستقیم صحبت کرده و این ارتباط نزدیک رو تونسته بدست بیاره و من مطمنم خیلیا با دیدن این مصاحبه بیشتر با زندگی خانم نجاتی ارتباط برقرار میکنن، چون خودش دوست داره اگه تو رسانه هم نباشه باز هم با مردم چه از طریق آموزش چه از طریق رستوران باهاشون در ارتباط باشه و تجربه هاشو به جوانان انتقال بده و از همه مهم تر دغدغه ایشون شناسوندن غذاهای اصیل گیلانی به سایر مردم استان های دیگه بوده که براش تلاش ها و زحمات زیادی رو کشیده ولی متاسفانه از اونجایی که میدونم کاملا مورد کم لطفی قرار گرفته این ناراحتی و دل چرکین بودن براش مثل یه ناراحتی مزمن ریشه در وجودشه که وقتی ازش یاد میکنه احساس میکنی الان که منقلب بشه و اشک بریزه
مطمنم بزودی آشپزخونه ای رو که ازش نام برده استارت میزنه و متفاوت تر از همه آشپزخانه ها راه اندازی میکنه.
ولی در جاهایی که تعهد کاری دارن واقعا براشون وقت گذاشته و از هیچ تلاشی برای موفقیت اون رستوران دریغ نکرده و رستوران دار هم میدونه چه گوهر گرانبهایی رو در کنار خودش داره.
وقتی از غذاها و طعماشون صحبت میکنه بیا و ببین دهنت آب می افته انقدر هم صحبتی با خانم نجاتی شیرین هستش که هر چقدر بگم کم گفتم یعنی ایشون در یک کلمه دریای غذاهای سنتی اصیل گیلان رو با گفتارشون جلو چشمات جوری تداعی میکنن که اگه گرسنه هم نباشی هوس غذا میکنی
واقعا دست مریزاد به این همه نوابغ که ما در گیلان خودمون داریم ولی قدرشون رو نداریم ، پیشنهاد میکنم شدیدا حتما این مصاحبه رو ببیینید چون خیلی از دغدغه های این روزهای همه ما هم هستش که متاسفانه کسی نمیخواد بشنوه
من شخصا برای سرکار خانم سهیلا نجاتی این بزرگ بانوی هنرمند آشپزی گیلان آرزوی سلامتی و موفقیت های روز افزون رو دارم و بابت این مصاحبه هم ازشون تشکر میکنم .
به قلم علیرضا شکوهی/